2014. december 24.

A közös munka gyümölcse 2. - Nekem csak egy kell... +18

Sziasztok! Kicsit késve, de meghoztam A közös munka gyümölcse című történet folytatását. Itt szünet én pedig igyekszem minél több történetet hozni nektek, a sűrű családi program ellenére is. ;)
Remélem nem utáltatok meg nagyon a "lassúságom " miatt.
Remélem tetszik! :)
Puszi Gin.xx



- Héj, nem tudjátok, mi volt ez a sikítás? Úr Isten! - halljuk és az ajtóban 3 ledöbbent fiút látunk....
Megmukkanni sem tudok, teljesen le vagyok sokkolva. Be kellett volna csukni azt a hülye ajtót! Zayn cselekszik először, rám terít egy dzsekit, amit a földről szedett össze.
 - Minek takarod be, - mondja pimaszul Harry, majd belöki az előtte álló két fiút. - Ne csak hárman szórakozzatok.
- Srácok, én nem.... - kezdeném, de Harry megcsókol. Időt sem hagy csak a melleimet gyűri, ami eléggé fáj. Próbálom elhajtani a fejem, de semmi esélyem. Louis és Liam két oldalról csókolgatja a nyakam, Zayn pedig az eleinti visszakozása ellenére ismét lecsúszott a csiklómhoz és azt kezdi el nyalogatni. Niall nem veszi le rólam a szemét, de nem a testemen kalandozik a tekintete. Kék íriszeink rabul ejtették egymást. Louis abbahagyja a nyakam szívását, ellöki a puncimtól Zaynt és egy egyszerű mozdulattal belém hatol. Hatalmasat nyögök, nem hétköznapi méretétől. De nem azzal a kellemes felsóhajtással. Ó nem, ez borzasztóan fáj.
- Kérlek Louis hagyd abba! - sikítom és egy könnycseppem is kicsordul.
- Louis elég volt! Mindenkinek elég volt! Húzzatok kifelé! - pattan fel hirtelen Niall.
Lou nem mozog tovább, de nem húzta ki magát. Liam eltűnt a nyakamtól, úgy, ahogy Harry is a melleimről, Zayn pedig megállt saját maga kielégítésében.
- Ugyan már Nialler! - röhög fel Louis. - Nehogy már csak magadnak akard. Most képesek lennétek minket kiküldeni felizgulva?
- Igen. - mondja Niall. - Menjetek és basszátok meg egymást. Őt hagyjátok békén.
- Milyen ünneprontó vagy. - morog Liam, de azért mégis felkapják ruháik és kimennek.
Niall nem szól semmit, csak odajön és megölel.
- Sajnálom. - suttogja fülembe, és utána apró csókokat kezd el nyomni a nyakamra. - Most kiengesztellek. Számra tapad, gyengéden csókol, aztán beszívja alsó ajkam. Lekúszik a melleim közé, és a vállam kezdi puszikkal ellepni, majd így halad tovább a hasam felé. Közben elkezdi gyűrni a melleim.
A hasam aljától lefelé végignyal, egészen a combom és a puncim találkozásáig. Nem tudok mást tenni, csak sóhajtozok és a haját markolom. A combom belső felére nyom csókokat, miközben két ujját a nyakamtól lefelé húzva simogat. A csiklómhoz érve mutató és középső ujja közé fogja és húzogatni kezdi. Felnyomja két ujját, és hihetetlenül gyorsan kezd el ujjazni. A haját markolom, aztán végig simítok felsőtestén, majd megmarkolom férfiasságát. Egy tempóban mozgatjuk kezünk, és azt kell mondjam a tempó nem lassú.
- Oh, Baby. - suttogja Niall. Biztos látja rajtam, hogy közel vagyok, mert a nyelvét is használatba veszi, én pedig még ennél is gyorsabb tempóra kapcsolok.
- Ez az Niall! - kiálltok fel. Érzem, hogy Nialler farka megremeg és elélvez, aminek látványa engem is átlendít a határon.
Haját megfogva felhúzom magamhoz, és gyengéd csókot adok neki. Hátralököm, majd beleülök az ölébe, de háttal neki. Lehajolok a lábaihoz, így tökéletes kilátása nyílik a fenekemre. Puszikat adok a lábára, míg ő a fenekem markolássza. Néha meg is csapja.
Újra kiegyenesedem, majd rámarkolok golyóira.
- Na jó, én ezt nem bírom tovább. - mondja aztán megemel és rárak a hosszára.
Ugrálni kezdek, és közben Niall combjait markolászom, ő pedig előre nyúlva a melleim,
Mikor kezdek fáradni ő is segít, és mozgatni kezdi a csípőjét.
Érzem, hogy közel van, ezért vissza veszek a tempón, és inkább lassabban csúsztatom magamba.
Érinti a G-ponton, ami elvisz a csúcsra, ennek hatására pedig ő is elélvez, egy óriási nyögéssel.

3 megjegyzés:

  1. El se hiszem, hogy folytattad a story-t, amit még annó én kértem!*o* Uh basszus!:3 Jó lenne egy folytatás:3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy a folytatás is legalább annyira tetszik, mint a legelső rész. <3 :)

      Törlés