2014. június 17.

Kísérletezés (Harry) +18

Ezt a sztorit Csenge kérte. Remélem tetszik :)
Szombat délután egyedül voltam a házban. Harry elment a fiúkkal felvenni a legújabb dalukat, így én ismét magamra maradtam. Mivel nem találtam jobb időtöltést kitakarítottam az egész lakást, majd kimentem a kertbe egy kicsit kertészkedni. Délután 6 órára az egész lakás ragyogott és a kert is szép tiszta volt, viszont Harry még sehol. Hol lehet ilyen későig? Biztosan elment a fiúkkal meginni egy sört. Általában ezzel ünneplik egy új dal sikerét. Fáradtan rogytam le a kanapéra és unottan kezdtem szörfölni a csatornák között. Már éppen ki akartam kapcsolni a tévét, mikor megakadt a szemem valamin. Éppen egy pornófilmet játszottak. Először ki akartam kapcsolni, de aztán meggondoltam magamat. Harry még úgysincs itthon, én pedig nem akarok meghalni az unalomtól. A film felénél már az egész bugyim tiszta nedves volt. Nem győztem kivárni Harry érkezését, de mikor 20 perc elteltével sem jött haza felszaladtam a szobánkba és előkaptam a titkos rejtekhelyéről az én kis játékszeremet. nem olyan rég vettem és még nem volt módom használni. Visszamentem a nappaliba, levetkőztem meztelenre és a tekintetem a képernyőre tapadt. Mikor megint egy szexjelenet következett széttártam a combomat és elkezdtem simogatni magamat. Egyik kezemmel a mellemet, míg a másikkal a puncimat simogattam. Mikor ezt meguntam a műpénisz felé nyúltam. Szorosan rá markoltam, majd magamba vezettem. Lassan kezdtem el mozgatni, majd egyre gyorsabban. Már majdnem elértem a csúcsot mikor valaki megfogta a kezemet, így nem tudtam tovább mozgatni. Rémülten nyitottam ki a szememet és Harry tüzes pillantásával találtam szemben magamat.
- Ez meg mégis mit jelentsen? - Harry hangja dühösen csattant, amitől én összerezzentem. Nem számítottam rá, hogy épen most fog betoppanni. Miért nem tudott még várni 10 percet?
- Sajnálom Harry - sütöttem le a tekintetemet - Egyszerűen csak megláttam ezt a filmet és beindultam, te pedig nem voltál itthon, hogy segíts rajtam - Harry úgy fújtatott mint egy bika. Tekintetét levezette nőiességemhez, aminek hatására megint benedvesedtem.
- Honnan van ez a mű fasz? Miért vetted? Nem elégítelek ki rendesen?
- Dehogyis - ráztam meg hevesen a fejemet - nem azért vettem. Egyszerűen kíváncsi voltam, milyen érzés, ha egy ilyen van bennem - Harry elgondolkodtató pillantással méregetett. Feszült csend következett, míg a tévében lévő nő fel nem sikoltott élvezetében. Mind a ketten odakaptuk a pillantásunkat. Harry sóhajtott egy nagyot, majd ismét rám nézett.
- Ezért büntetés jár - jelent meg a szája körül egy ravasz mosoly. - Állj fel - utasított. Elkezdtem kihúzni a műpéniszt, de Harry megállított - Maradjon csak benned. Úgy menjél fel az emeletre. Mindjárt jövök én is, de még véletlenül se vedd ki - meglepődve bólintottam. Elindultam az emelet felé, miközben Harry kiment a konyhába. Amint felértem a szobánkba lefeküdtem az ágyra és ismét széttártam a lábamat, nehogy kicsússzon a műfasz. Annak Harry nem örülne. Pár perc múlva Harry is belépett a szobába. Egy kis dobozt tartott a kezében. Egy pillanatra rám nézett, elmosolyodott és kinyitotta a dobozt. Két selyemszalagot húzott elő belőle. Odalépett a fejemhez és odakötözte mind a két kezemet a fejtámlához. Ijedten néztem rá, eddig még sosem kötözött le.
- Már régóta kiakartam próbálni - vonta meg a vállát - Bármi történjék ne zárd össze a lábad. Rendben? - nézett rám kíváncsian. Beleegyezően bólintottam, mire megint elmosolyodott. Ismét odalépett a dobozhoz és kivett belőle egy hosszú láncot, aminek a két végén csíptető volt. Nem értettem mit akar azzal, de mikor mellém lépett és megfogta a mellemet, rögtön megértettem.
- Harry, ne... - próbáltam tiltakozni, de nem érdekelte. Megpróbáltam eltakarni magamat a kezemmel, de meg sem bírtam mozdítani.
- Ez is a büntetés része - kacsintott rám. Megint a dobozhoz lépett és ezúttal egy pillangó szerű valamit vett ki. - Ez vibrátor - magyarázta értetlen tekintetemet látva. Letette az ágyra, majd a lábam közé ült. Egy ideig csak nézte a művét, majd lassan elkezdte kihúzni a műfaszt. Felrögzítette a vibrátort és bekapcsolta. A meglepetéstől és az élvezettől felkiáltottam. Nem sokkal később megéreztem magamban Harry ujjait és nyelvét. Az érzés még intenzívebb lett. Már majdnem a csúcson voltam mikor Harry minden tevékenységét abba hagyta és még a vibrátort is kikapcsolta.
- Most miért? - kérdeztem kétségbeesve, amint Harry jól mulatott. Élvezte a helyzetet, ez lerí róla.
- Mondtam büntetés. Én viszont nagyon élvezem - kacsintott rám. Várt még egy kicsit, majd megint újra kezdett mindent. Mikor már majdnem az orgazmus határán voltam, megint leállt.
- Kérlek - könyörögtem. Úgy éreztem menten elsírom magam, ha nem hagy elélvezni. Ezúttal nem a kezét, hanem az én új játékszeremet dugta be nekem. mikor meggyőződött róla, hoyg benn van, ismét bekapcsolta a vibrátort. Gyorsan mozgatta bennem a faszt, de mikor elmentem volna eltávolította, de szerencsére a vibrátort nem kapcsolta ki.
- Azt hitted, hagyom, hogy egy műfasz csináljon fel téged? - kérdezte felvont szemöldökkel. Megráztam a fejemet, emrt úgy éreztem ezt a választ várja. Elégedetten elmosolyodott, majd megfogott a két combom tövénél és pendített rajtam egyet. Mire kettőt pisloghattam volna már hason feküdtem.
- Térdelj fel - kérte szelíd hangon. Vonakodva, de teljesítettem a parancsát. Ekkor felállt és ismét a dobozhoz ment. Kíváncsian néztem mit vesz ki belőle, de nem láttam semmit. Biztosan olyan picit az a kis valami, hogy el tudja rejteni a tenyerében. Nem sokkal később éreztem, hogy egy hideg nedves dolog próbál befurakodni a fenekembe. Azonnal hasra vetettem magam.
- Mit csinálsz? - kérdeztem remegő hangon.
- Nyugi, be van kenve síkosítóval. Jó lesz meglátod - mondta hízelgő hangon. - Térdelj megint fel - remegő térdekkel teljesítettem ismét a parancsát. Megéreztem, ahogyan gyengéden elkezd behatolni azzal a játékszerrel. Eleinte nem fájt, de ahogy egyre beljebb került, úgy éreztem szétszakadok. Harry egyszer csak minden figyelmeztetés nélkül, tövig belém nyomta. Fájdalmamban felsikoltottam és könnyek kezdtek patakokban folyni az arcomon. Harry megnyugtatóan simogatta a fenekemet, majd odajött a fejemhez és egy gyengéd csókot lehet a számra.
- Percek múlva jobb lesz - és valóban igaza volt, mert nem sokkal később a fájdalom helyét valami fura erotikus érzés vette át. Harry visszament, majd éreztem, hogy belém hatol. Egyszerre nyögtünk föl. Elkezdte magát mozgatni bennem. Nem sokkal később ismét az orgazmus határán voltam és csak nagyon reméltem, hoyg Harry nem hagyja abba ezúttal. Azt én már nem bírnám ki.
- Harry - nyögtem ki és ebben a percben megremegett az egész testem és elélveztem. Harry rögtön utánam követett. Kimerülten hanyatlott a hátamra. - Eloldozol? - kérdeztem ziháltan. Kezdett eléggé kényelmetlen lenni ez a pozitúra. Harry rögtön felpattant rólam, óvatosan eltávolította belőlem a műpéniszt, elengedte a kezemet, kikapcsolta a vibrátort és a hátamra fordított. Óvatosan nyúlt a melleim felé, majd őket is megszabadította édes kínzójuktól. Amint visszaáramlott a mellbimbómba a vér, azonnal elélveztem. Kimerülten néztem bele Harry szemébe, aki bűnbánóan nézett vissza rám.
- Ne haragudj, hogy ilyen durva voltam - sütötte le a szemét.
- Én élveztem - nevettem rá, mire rögtön felkapta a fejét és értetlenül nézett rám - Máskor is csinálhatnánk - csókoltam meg gyengéden. Harry halkan felnevetett, majd bebújt az ágyba és magához húzott. Már az álom határán voltam mikor újra megszólalt.
- Ha legközelebb is ara jövök haza, hogy egy műbrékerrel kefélsz akkor biztos lehetsz benne, hogy újra ez fog történni, de akkor nem hagylak ilyen könnyen elélvezni - ezekre a szavakra elmosolyodtam. Most könnyen hagyott? Akkor mi lesz legközelebb? Már alig várom, ezzel a gondolattal merülök mély álomba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése