2014. november 10.

Avatás (18+) Ziam

Sziasztok! :)
Meghoztam a következő történettel:) Csak ugyebár az iskola..:) leszívja az erőmet..:/ Sajnálom,hogy ennyit kellett rá várnod,de remélem megérte és tetszik is :)
jó olvasást!:)
~Gasorin.xx™
/sajnálom,hogy nincs kép/
Sz.-nek. :)



Lehangoltan kelek ki az ágyamból hajnali öt órakor,mikor még a sötétségben lévő Hold fénye világítja be a hajnalt. Iskola. Ez a szó kavargott a fejembe,miközben tusoltam. Állítólag lesz pár új tanár és megváltozik a rendszer is. Már előre félek,hiszen gólya vagyok,ismét.. Megbuktam,és a pótvizsgán sem mentem át,sajnos. Ebben az a legjobb,hogy a 12. fog minket gólyavárón megszivatni.. Tavaly muszáj volt egy szál bugyira levetkőznöm az egész iskola előtt.. El akartam menni,de ezzel az eredménnyel sehol sem volt esélyem. Szóval üdv újra,9. osztály.. Gólyatáborban nem vettem részt,mert minden évben vidámparkozás a program.. Ami valljuk be elég unalmas.. Szokásomhoz híven nem tököltem sokáig. Felöltöztem,összepakoltam,elraktam a pénztárcát,üdítőt,és rgy kis sminkelés után útnak indultamnyinger kerülgetett..Hála az égnek a busz hamar bevitt a suliba,aminek kilesen örültem,mert ha pár perccel tovább ott marastam volna,akkor biztosan kórházban kötnék ki. 
-Jé,itt van a pornós picsa!-kiáltott utánam egy volt osztálytársam.
-Baszd meg, Craige!-mutattam be neki.
A tizedikből mindenki utál engem,viszont a jelenlegi osztályom szeret,mint kiderült az első nap után. Kivételesen mosolyogva léptem ki a suli kapuin. 
-[T/N],jöjjön ide kérem. -szólt az egyik tanár.
-Igen?-húztam fel a szemöldökömet,várva a mondandójára.
-Idén minden másképpen lesz és magát újra beavatják,immáron tanári felügyelet mellett. 
-Rendben. És akkor nem történhet olyan,mint tavaly?
-Figyeljen,minden csoda három napig tart. Szóval nem lesz gáz.
-Köszönöm. És ez pontosan mikor is lesz?
-Két hét múlva pénteken.-mosolygott.
-Oké. 
Elköszöntem a tanárnőtől,majd megindultam hazafelé.

°Két hét múlva°


Egyre csodásabban alakul minden..... Megismertem a 12.-et és eléggé megtetszett két srác.. Akikkel már ágyba is bújtam,tehát kikezdtek a suliban emiatt. Hogy hogyan tudták meg? Buli volt és a falak nem elég vékonyak. Szóval elkönyveltek a suli ribancának. Ráadásul ma gólyaavató.. Engem pedig,1000% hogy megszivatnak,nem gyengén.
És igazam lett. A legtöbb tojást én kaptam,liszttel és mézzel együtt. Szóval egy egész svédasztal lehettem volna. Olyan bugyuta feladatokat adtak,amit a tanárok engedélyeztek.. Például egy lábon ugráld körbe ezt a bazi nagy épületet kétszer is.. Mikor kijöttem a mosdóból,ahol nagyjából lemostam a piszkot-ugyanis vittem sampont,tanulva a tavalyi esetbdől-,kaptam a nyakamba egy hatalmas adagnyi forró pudingot. Erre a visításra mindenki odagyűlt. Röhögtek rajtam,én pedig megtörtem. Elbőgtem magam és bezárkóztam aWC-be,aztán egy hangot hallottam meg,ami csendre intett mindenkit. Aztán mégegyet.
-Hogy lehettek vele ilyen gerinctelenek??-kiabált Liam,aki megtetszett.
-Megérdemelte.-válaszolt az osztálytársa.
-Azért,mert van magánélete? Gusztustalanok vagytok,egytől egyig.-kelt ki magából Zayn.
-Ugyan már,Malik. Ha te pinát kapsz,akkor megvéded.-Ashley.
-Chh.. Pont te beszélsz,akit már megdugott a suli háromnegyede?? Szerintem most kussolj be -Liam.
-Aki bántani meri,mialatt itt tanul,annak VELÜNK gyűlik meg a baja.
Sírásom nem csillapodott egy percig sem. Léptek hangjára összehúztam magam,és kulcsra zártam a fülkêt.
-Hey,Baby..-szólongatott Liam. - Kérlek gyere ki.
-Nem lesz semmi baj.-Zayn.
-Ezek csak üres szavak..
-Nem. Gyere. Segíteni akarunk. 
-Bízz bennünk. 
Sokáig kérleltek,aztán,mikor a könnyeim hangeffektusok nélkül folyt le arcomon,beleegyeztem. 
Átvittek Liam-hez,hiszen a szülei nincsenek otthon,se senki más. 
-Segítünk kiszedni a pudingot a hajadból.-vittek a fürdőbe.
-Először hadd tusoljak le.
-Mi mindkettőt megoldjuk.-Zayn.
-Nyugi,láttunk már mesztelenül-mosolygott rám Liam,mikor meglátta arckifejezésemet.
-Srácok..
-Nyugi,csak segítünk.
-Háát..köszönöm.
-Ne köszönd.-mosolyogtak.
Ahogyan azt mondták,segítettek. Beállták velem a zuhany alá is. Liam tusfürdővel és kezeivel kényeztette bőrömet,míg Zayn a hajamat mosta. Nagyon aranyos volt tőlük ez az egész,kezdve attól,hogy az avatáson úgymond megmentettek. Kellemes bizsergés járta át testemet minden egyes érintésre. Ügyeltek arra,hogy nekem jó legyen és ne csak a saját szórakoztatásukra legyek ott. Hihetetlen,mennyire kedvesek és aranyosak. Csak az volt a legnagyobb probléma,hogy nem tudtam eldönteni,hogy,csak azért bánnak így velem,mert volt egy kisebbfajta ismerkedési esténk,vagy mert barátnak tartanak.  Úgy voltam vele,hogy nem éri meg abban a pillanatban ezzel foglalkozni,így teljesen átadtam magamat az intenzív érzésnek. A hajamról lassancskán lekerült az őszibarack illaltú hab,s ezt egy kis balzsam váltotta fel. A tusfürdő is lekerült rólam,Liam pedig mosolyogva nézett szemimbe. Nedves barna haja a víztől a szemébe lógtak,én pedig elsöpörtem vizes tincseit. Mosolyát látva én is felgörbítettem szám szélét és akarva-akaratlanul a szemébe néztem. Barna íriszei teljesen transzba ejtettek és nem tudtam szabadulni. Ajkai vészesen közeledtek enyéim felé,de nekem nem volt erre szükségem,ígyhogy elfordítrottam fejemet, Kicsit meglepte a dolog,de nem foglalkozott vele,csak a fülembe súgta,hogy minden rendben lesz majd,ezt garantálják. Zayn elközben leöblítette a hajamat és hozott 4 törölközőt. Észre sem vettem,hogy Ádámkosztümben voltak ott velem egy helyiségben. Becsavartak engem és a hajamat,majd magukat. Bertereltek a hálószobába,ahol kaptam tiszta pólót és egy boxert. Mondták,hogy pillanatokon belül itt lesznek ők is,addig én öltözzek át. Nem igazán tudtam más csinálni,mint öltözködni. Magamra kaptam a kapott ruhadarabokat,majd leültem az ágy szélére. Hallottam a hajszárító hangját pár percig,de aztán ez is megszűnt. Léptekre kaptam fel a fejemet,s  ők már előttem álltak. Liam lemosta rólam a maradék kis sminkemet is,mialatt Zayn a hajamat szárította és fésülte meg. Li leült elém szembe az ajtóval,hátat az ágy végének támasztva. Fejét pedig hátrahajtotta,így az ölemból nézett fel rám. Zayniee pedig még mindig a hajkoronámmal babrált.
-Miért nem tanulsz?- sóhajtott fel az ölemből fel-fel pillantó fiú. 
-Mert hidegen hagy az egész. Ha valaki nem érdekel,akkor azt magasról tojom le.
-Ez nem valami jó hozzáállás. Így folyton meg fogsz bukni.
-Ilyen vagyok. Nem tehetek róla.-rántottam vállat.
-Na majd én megmutatom neked.-kacsintott rám,a következő pillanatban pedig már az ágyon feküdtem,míg ő felettem tornyosult,Zayn pedig nem volt a szobában. Gondolom a hajszárítót vitte ki.
-És most hogy akarod megmutatni?-suttogtam érzékien.
-Fogadással.
-És mi lenne a tét?
-A tanulás. Ha mi nyerünk,tanulni fogsz,ha pedig te,akkor a te dolgod..-suttogott Zayn is a másik fülembe.
-És mi lenne a megállapodás?-vigyorogtam.-Úgy is megnyerem.
-Dehogy fogod!-Liam.
-Az,hogy mi most egy kicsit szórakozunk,neked pedig csendben kel maradnod. Sóhajtozás és nyögés halkan megengedett,de semmi mást nem ejthetsz ki a szádon.-kacsintott rám a fekete hajú arab srác.
-Ez nem ér!
-Késő,fogadtunk.-nevetett fel a barnaság.
Megszólalni nem volt időm,olyan gyorsan szabadítottak meg minden ruhámtól,ami igazából nem is az enyém,de nem lényeg.. Zayn megcsókolt,Liam pedig mellbimbóimat akarta ennél is keményebbé tenni. Nyelvével balon munkálkodott,míg keze a jobb oldalin tevékenykedett. Eközben Zayn nyelve sem tétlenkedett. Azonnal egy csókcsata áldozata lettem,amit elvesztettem,de a háborút még nem! A levegő nagy Úr,így hamar elváltak ajkaink,enyémeket meg hal sóhajok hagyták el. Látszólag tetszett nekik,ahogyan szenvedek,hogy meg ne szegjem a fogadást,de nehéz. Azt hittem kö9nnyebb lesz,de inkább csak nehezebb, Mikor visítanál,de nem tudsz. És ez még csak az eleje. Mi lesz még később??? Li elkezdett lefelé haladni és hasan alján elidőzött egy picit,melleimet pedig ezúttal Zayn vette kezelésbe,miközben én leszenvedtem róla nagy nehezen a nadrágot,meg a pólót. Kis kacsóm automatikusan megtalálta férfiasságát és rutinosan kezdtem el huzogatni rajta a bőrt. Hangosan felnyögött az érintésemre,tetteimre. A hasamnál lévő nyelv hamar szeméremdombomat kezdte el simogatni,ezután pedig csilkóm ostromlása következett. Tartottam magam,egy hangot nem adtam ki magamból. Mint említettem nehéz volt,de ez már félsiker. A szorgosan csapkodó nyelv mellé társult két hosszú ujj,ami kétség kívül a melleim kényeztetését befejező fiúé. Itt majdnem elszakadt a cérna,de csak egy halk nyögés csúszott ki,amit még megengedtek nekem. Gyosan pumpált és hajszolt ezzel engem a kiteljesülés felé,de mikor nagyon közel voltam hozzá,minden eltűnt onnan. Nagy kár..Olyan hiányérzetem volt,amilyen még soha. Hirtelen hasra fordítottak és Liam állt,vagyis térdelt velem szemben. Ágaskodó péniszén kidudorodtak az erek és lüktettek. Feladatomnak éreztem azt,hogy bekapjam,amit másodpercek töredéke alatt meg is tettem. Hajamat megmarkolva diktálta a tempót,egészen lenyomva magát a trorkomig,ami nem volt kellemes,de meg lehetetett szokni. Ekkor a fenekemnél valami hideg folyadékot éreztem. Még tettem a dolgomat,ugyanakkor lefagytam. Ugye nem akarja oda..? De..Ott hatolt be lassan,ahol a legszűkebb a hely. Abban a pillanatban,amit a makk része hátsófelembe került,abbahagytam minden tevékenységemet és ajkamba harapva markoltam meg a takarót,amilyen erősen csak tudtam. Ajkamból kiserkent a vér is. Anniyra fájt. Még időt sm hagyott felkészülni.
-Amíg fáj,nyugodtanm sikíts,azt megengedjük.-suttogott Liam és Zayn-nek is szólt,hogy óvatosabban.
Számat egy halmas fájdalmas sikoly hagyta el,amit szerintem a szomszéd faluban és városokban is hallottak,de ebben a percben csak a fájdalomra tudtam koncentrálni. Pár perc elteltével a fájdalom megszűnt, én pedig befogtam a számat. Igazából élvezetes ez a póz is. Tertszik. Elkezdtem halkan sóhajtozni,míg Zayn-ből öblös nyögések szakadtak fel. Liam ezalatt-nem tudom,hoghyan,de-befészkelte magát alám. Kicsit ingerelte csilkómat makkjával,majd belém hatolt. Egyszerre ketten ostromoltak nagy lökésekkel. Nagyon jó volt és ezt meg kell majd később ismételni,az tuti! Nem tudtam már magamt kontrollálni és elkezdtem egyre hangosabban nyögdécselni. Nemérdekelt ez a hülye fogadás,egymás után nyögtem a két fiú nevét. Nem csak én bátorodtam fel,hanem a srácok is. A szoba tőlünk zengett,sőt! A környék! Zayn hangos szitkozódások közepette húzódott ki belőlem és a fejemhez térdelt. Elkezdte erekcióján huzogatni a kezét,majd egy óriási,kéjes nyögéssel örömnedve az arcomra,illetve számba került. Halkan elkezdtett lihegni,és letörölte arcomra kerülő folyadékát. Nem sokkal ezután Liam megállt, és derekamat magáéhoz szorította,és belém élvezett,minek hatására én is követtem őket. Fáradtan,ziháélva és izzedtan feküdtünk le aludni,de még megkaptam,hogy tanulnom is kell majd.
Reggel vioszont csak Liam-et találtam magam mellett.











10 megjegyzés:

  1. Folytatást! Most azonnal! Egy, két, egy, két!
    Na jó... Visszatértem a pillanatnyi elmezavarból. De most komolyan! Ennek a történetnek muszály! Ismétlem, muszály folytatást írnod! Persze csak ha már ráérsz... Első a suli.
    Xoxo: ~DD

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyes vagy!! Eggyet értek a folytatásban

    VálaszTörlés
  3. Koszike:D lesz folytatas de eleobb suli,ugyis irodalombol bukasra allok xd es a tobbiek is varnak a sztorikra:)

    VálaszTörlés
  4. Oksi.Elso a tanulas. :)

    VálaszTörlés
  5. Folytatast!:)) pont irodalombol allsz bukasra mikor ilyen jol irsz??:DD
    kitartaaaas!;)

    VálaszTörlés
  6. nagyon jol irsz es meg te allsz bukasra? :D amugy kerhetnek 3 sztorit? egyet niallal es harryvel majd amiben mind az 5-en is benne vannak lehet ero szakos ha gondolod vicki nevre es egyet a baratnomnek harryvel lily nevre meg koszonem :) :* es akkor ird meg amikor lesz idod ra

    VálaszTörlés
  7. Igen,irodalombol xdd de mar nem:D mostmar 2es vagyok xddd csak osztalytarsam rossz hatassal volt ram es masokkal kezdtem baratkozni akik jo hatast gyakorolnak ram:DDD mondjuk a tanar szerint van iroi keszsegem es ugy is kezel,mint egy ironot xd

    VálaszTörlés
  8. Az nagyon jó dolog csak igy tovább szurkolok neked :) :*

    VálaszTörlés
  9. És asztorikkal kapcsolattal még irnad? :)

    VálaszTörlés