2016. április 13.

Narniába raboltak



Sziasztok!
Ezt a történetet Alíz kérte tőlem, magának és a barátnőjének, szóval jó szórakozást kívánok hozzá. Remélem tetszeni fog nektek és jól sikerült. De nem is húznám tovább az időt, kellemes szórakozást hozzá.

Evelynnel, a legjobb barátnőmmel a hétvégét megint együtt töltjük, hogy tanuljunk a következő hétre, valamint valahogyan elüssük az unalmas napokat. Már péntek délután átjön, hogy minél előbb kész legyünk mindennel, és elkezdhessünk pihenni valamint szórakozni. Amikor a házi feladatokkal készen leszünk, elpakolunk és elkezdünk filmet nézni. Szerencsére vagy éppen nem, de a „Narnia: Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény” című filmet választjuk. Mikor a film ahhoz a részhez ér, hogy meglátjuk a ruhásszekrényt, furcsa mód megáll a lejátszás és folyamatos töltést mutat.
- Mi a fene? Pedig nem is online nézzük a filmet – csattan fel Evy és szitkozódva a lejátszóhoz megy.
- Lehet, csak valami műszaki probléma van a lejátszóval – magyarázom, de nem nagyon hiszek benne. – De elég fura, hogy pont itt áll meg a film, nem gondolod?
- Az, de akkor sincs semmi értelme – mondja és visszaül mellém az ágyra. – Te, a szerkényed nagyon hasonlít a filmbeli szekrényre.
- Aha, most hogy mondod tényleg. Azt hiszem, mikor kijött a film, akkor minden áron olyat akartam, aztán kaptam egyet hasonló faragásokkal, mint az ott – mutatok a képernyőn lévő szekrényre.
- Tudod mit? Mi lenne, ha most onnan valaki kijönne és magával vinne? Tök poén lenne – lelkendezik, s erre én is boldogan elmosolyodom.
- De ennek az esélye nagyon kicsit. Tudván, hogy ez csak egy film, így a szekrény is csak egy szekrény, se több se kevesebb.
- Jó, de milyen klassz lenne már, ha tényleg valóságos lenne a filmbeli szekrényed.
- Ja biztos, és kilépne belőle Caspian herceg két szexi és helyes leszármazottja, hogy magukkal hurcoljon? Evy hova gondolsz? Ha ez bekövetkezne, akkor mindketten sültbolondok lennénk – mondom és kikapcsolom a lejátszót, majd a délután és az este tovább részében beszélgetünk, és hülyülünk egy kicsit. Időközben mindketten elmegyünk fürdeni, majd a beszélgetést az ágyban fekve folytatjuk, míg el nem nyom minket az álom.
Éjjel neszre ébredek, de a sötétben nem látok semmit sem, így oldalba lököm Evelynt. Morgolódva ugyan, de ő is felébred, de a neszezés továbbra sem marad abba. Mielőtt megszólalhatnánk, nyikorogva nyílik az ajtó és két sötétbe öltözött alak lép a szobámba. Meg sem moccanunk, még a lélegzetünket is visszatartjuk, majd már csak arra leszek figyelmes, hogy léptek zaja egyre közelebb ér hozzánk. Majd egyik pillanatról a másikra valaki valamivel beköti a szemem, s mielőtt akár tiltakozhatnék is egy kloroformos rongyot nyom az orrom alá. Még pár pillanatig a tudatom határán lebegek, s így látom, hogy a másik alak felnyalábolja a barátnőmet, míg engem is a vállára vesz a mellettem lévő illető és a ruhásszekrényhez cipelnek minket.
Az a pillanat, amikor ismét felébredek, nem egy kellemes pillanat. Valaki hideg vízzel önt nyakon és amint meghallom a saját és Evy sikolyát, rájövök, hogy ő is ebben a kegyben ébredt. A víz miatt az álom azonnal kimegy a szememből és a ruhám is minden bizonnyal átázott. Amint valamelyest kitisztul a látásom körbepillantok a helyiségben és meglátom Evyt egy keskeny asztalszerű tárgyra van háttal lefelé kikötve. Megpróbálok közelebb menni hozzá, de szinte a mozzanat pillanatában meg is torpanok, ugyanis végignézve magamon észreveszem, hogy engem is kikötöztek. Szabadulni próbálunk, de a kötelek kidörzsölik a bőrünket, ami mindkettőnkből egy elkeseredett, halk sikolyt csal ki.
- Úgy látom magukhoz tértek Éva lányai – hallok meg egy kellemes hangot nem messze mögülem, de megfordulni nem tudok.
- Igen, én is úgy látom – válaszolja egy másik, szintén kellemes hang, majd közeledni kezdenek hozzánk. Először egy hosszabb, göndör hajú, zöld szemű férfit látok meg, aki egyenesen Evyhez megy. Minden előzetes nélkül egy kést húz elő az övéből, majd kettéhasítja a vizes felsőjét. Míg őket nézem, észre sem veszem, hogy a másik hang tulajdonosa megáll előttem. Alaposan végigmér, majd ő is előrántja a tőrét és kettéhasítja az én felsőmet is. – Ki vagy Éva lány? – Kérdezi tőlem a velem szemben álló, rövid hajú, barna szemű férfi.
- Nem fogom megmondani olyasvalakinek, aki elrabolt. Mégis hol vagyunk? – Kérdezem dühösen, mire egy pofon csattan az arcomon.
- Velem te nem feleselsz! Ha kérdezek valamit, akkor te válaszolsz.
- Hagyd Liam, majd megdolgozzuk őket és akkor sokkal beszédesebbek lesznek – mondja a bongyor hajú, majd visszafordul a barátnőmhöz és lehúzza róla a nadrágot, így már csak egy szál bugyiban fekszik előtte.
- Lehet, hogy igazad van Harry, talán ha megdolgozzuk őket beszédesebbek lesznek – felei Liam, majd rólam is lerántja az alsó ruházatomat. – Csodás egy tested van.
- Eressz el, te vadbarom – hallom meg Evy hangját, ami mosolyt csal az arcomra.
- Igaza van, eresszetek el minket – mondom én is, amint megtalálom a hangomat.
- Azt elfelejtheted, szépségen, mert innen már nem mentek sehova.
Liam hangja és Harry nevetése késként hasít a levegőbe, miközben leszednek minket a szerkezetekről. Amint megérzem a szabadság szelét, szökni próbálok, ahogy a barátnőm is, de mindkettőnket elkapnak a derekunknál fogva.
- Ezért büntetés jár mindkettőtöknek – harsogja Harry, miközben Evyt a vállára kapja és az aj felé igyekszik. Nem kell sok és pár pillanat múlva már csak én és Liam maradunk a helyiségben.
- Most, hogy már nincs senki, aki zavarna minket nekikezdhetünk a büntetésednek – mondja, majd ő is a vállára kap és az ellenkező irányba lévő ajtó felé indul. Mikor belépünk rajta, Liam kulcsra zárja, majd a szobában lévő ágyhoz visz és rádob. Felocsúdni sincs időm, mert ajkait azonnal az enyémre tapasztja és hevesen megcsókol. Keze a szinte fedetlen testem minden egyes négyzetcentiméterét feltérképezi, majd egy kezével a mellemet, a másikkal a csiklómat kezdi masszírozni bugyin keresztül. Minden tette jóleső sóhajokat csal ki belőlem, ami az ő arcára elégetett mosolyt varázsol. Csókját elszakítja az ajkaimról, majd áttér a nyakamra, ahol egy érzékeny pontot megszív, majd tovább halad lefelé a testemen.
- Gyönyörű tested van, szépségem, de áruld el nekem a neved – suttogja a nőiességemnél. Meleg lehelete csiklandozza a nedves alfelem, majd lehúzza rólam a már átnedvesedett bugyi. – Milyen nedves itt valaki és csak miattam – hangja apró tűszúrásokkal ér fel, majd megérzem nyelvét a bejáratomnál.
- Istenem – nyögök fel, s kezemet a hajába vezetem. Nyelvével mélyen belém hatol, míg kezével a csiklómat izgatja, és a combomat markolássza. Egészen addig folytatja, míg megérzem a kellemes bizsergést az alhasamban és hangot nem adok neki. Ekkor nyelvét kihúzza belőlem, majd hátrébb lép és vetkőzni kezd. Mikor a nadrágjához ér, kezét a dudorodó ponthoz simítja, majd lehúzza azt. Merev férfiassága a hasát csapja, s még azon is végighúzza a kezét párszor, mielőtt visszajönne hozzám. Újfent megcsókol, s közben merevedésével az csiklómat dörzsöli. Szájával áttér a nyakamra, majd a mellemre, ahol a már felé ágaskodó bimbóimat egymás után kezdi nyalogatni, szívni és rágcsálni.
- Kérlek… csinálj valamit – könyörgöm nyögve minden egyes szót. Felemeli a fejét, majd mosolyogva végignéz rajtam.
- Áruld el a neved és mindent megteszek veled, amit csak kérsz – adja az ultimátumot, s visszatér a kínzásomhoz.
- A nevem… - újabb nyögés hagyja el a számat, mikor ráfúj a csiklómra. – Alíz,… a nevem… Alíz.
- Nos, ennek örülök, mert most olyat kapsz, hogy megbánod, hogy nem árultad el előbb – feleli, s a hasamra fordít. Fenekemet magasra emeli, így azt felé pucsítom, majd egy hatalmasat csap rá. Éles fájdalomérzet cikázik át minden idegvégződésemen és az apró kis szikraszerű fájdalom egyenesen a nőiességemhez irányul. Élesen szívom be a levegőt, mire újabb csapást mér a fenekemre. Majd még egyet, és még egyet, egészen addig, míg már az élvezettől nyögök, és olyan nedves vagyok odalent, hogy a nedvem végigfolyik a belső combomon.
- Ezt már szeretem – mondja és puszit nyom a pirosló popsimra. – Mond el nekem mit szeretnél, Alíz!
- Kérlek… magamban akarlak
- Ezt szeretnéd magadban? – Kérdezi és egyből 3 ujját nyomja fel nekem.
- Nem – nyögöm – a farkadat akarom
- Értem, ez esetben – kezdi, és minden további nélkül teljes hosszát belém nyomja. – Istenem, úgy szorítja a puncid a farkam, mintha satuba dugtam volna – mondja, miközben mozogni kezd. Karját a fejem mellett támasztja meg, miután ujjainkat összefonja és egy gyorsabb tempót vesz fel. Testünk egymáshoz csapódásának zaja, a meleg lehelete a mellbimbóimon, olyan szinten fokozzák az élvezetet, hogy nem kell sok és összerándul az alhasam.
- Basszus… mindjárt…
- Várj meg, kicsim – mondja és, ha lehet, még gyorsabban mozgatja a csípőjét, miközben lámaimmal átölelem a derekát, így még mélyebbre tud hatolni. – Mindjárt… én is…
- Liam – sikítom, mikor elérem az orgazmusom kapuját, s a vaginám magába szippantja, és szorosan Liam pénisze köré szűkül. Néhány lökés után ő is morogva és szitkozódva megy el. Még lök párat, majd kihúzódik belőlem és mellém fekszik, fejét a melleim közé téve.
- Ez eszméletlen volt Alíz. Mi lenne, ha örökre itt maradnál velem, és benépesítenénk a mi kis világunkat?
- Ezer örömmel – felelem és megcsókolom, majd minden kezdődik előröl.

Evelyn szemszöge:
Amint Harry kilép velem az ajtón egy hűvös és sötét szobába visz, vagyis gondolom, hogy szoba az a helyiség, aminek a padlójára letesz. Ellép tőlem és meggyújt néhány fáklyát, így valamelyest világosabb lesz. Mikor visszafordul, s tetőtől talpig végigmér, majd tekintete megakad a mellem környékén, így én is odapillantok és meglátom az ágaskodó bimbóimat. Karjaimmal takarni próbálom, de Harry közvetlen elém áll és lefejti azokat. Csak most veszem észre, hogy ő már teljesen meztelen, így mikor magához ránt, csupasz bőre hozzáér az én csupasz részeimhez.
- Csodálatos melleid vannak, de a csúnya beszédet nem tűröm – mondja, majd térdre kényszerít maga előtt. Ágaskodó férfiassága szemem magasságába kerül, így felnézek rá, hogy mit akar most tenni. – Most pedig szépen le fogsz szopni!
- Azt lesheted – vágok vissza, mire a hajamba markol és meghúzza, amit egy sikollyal reagálok le. Vagyis reagálnék, ha nem nyomná azon nyomba a számba a szerszámát, amit elválnak egymástól az ajkai.
- Mondtam, hogy nem szeretem, ha valaki nem teszi azt, amit mondok – szólal meg, miközben fejemet egyhelyben tartja.
Mivel nem kezdem el mozgatni a fejem, így ő kezdi el mozgatni a csípőjét, amivel farka egyre mélyebbre kerül a számba. Egészen a torkomig tolja, ami miatt öklendezni kezdek, de nem érdekli. Amint merevedése lüktetni kezd a számba, kihúzza onnan, majd felhúz magához. Szenvedélyesen megcsókol, majd végigcsókolja a fülem mögötti területet, a nyakamat, ahol megszív egy érzékeny pontot. Jóleső nyögés hagyja el a szám, mire megérzem mosolyát a bőrömön, majd tovább halad dél felé. Melleimnél ismételten elidőzik, ujjai közé csippenti a bimbókat és morzsolgatni, húzogatni kezdi őket, majd ajkai közé veszi az egyiket, míg a másikat a kezével izgatja tovább. Mikor megkeményednek, és túl érzékennyé válnak, abbahagyja, és a nőiességem elé térdel.
- Állj kisebb terpeszbe, hogy jobban hozzád férjek – suttogja a csiklómra, mire megremegek, de teszem, amit kér, és széjjelebb nyitom a lábam. Ráfúj a csiklómra, majd nyelvével kezdi izgatni azt. Néhány pillanat elteltével csókot lehel a nyílásomra, majd először az ujjaival pumpál bennem, majd azokat kihúzza, és a nyelve veszi át a helyüket.
- Oh… Oh… Te jó ég – nyögöm, s érzem, ahogy a lámaim megremegnek, de nem tudok mibe kapaszkodni. – Mindjárt…
- Érzem édesem, érzem, de nem így fogsz elmenni – mondja, miután nyelvével abbahagyja a munkálatokat és felcsókolja magát hozzám. – Ugorj az ölembe, baba.
Megteszem, amit kér, mert már nagyon szeretnék megszabadulni ettől a kínzó vágytól, amit Harry ébresztett bennem. Az ölébe ugorva lábaimmal átölelem a derekát, míg ő hátrálni kezd, majd valami puha dologra rá nem esünk.
- Harry – nyögöm, majd csípőmet mozgatni kezdem vesszeje felett, ezzel az őrületbe kergetve őt. – Kérlek…
- Mit szeretnél baba? – Nyögve teszi fel kérdését és ujjaival beleváj a csípőmbe.
- A nagy, vastag farkadat szeretném magamban tudni – nyöszörgöm, mire újfent elmosolyodik. Megemeli a csípőmet, majd bepozícionálja magát alattam és teljes hosszára rácsúsztat, ami mindkettőnkből jóleső nyögéseket vált ki.
- Olyan, nedves és forró vagy! Kezd el lovagolni rajtam, vagy menten eldurranok – nyögi, s én megteszem. Csípőmmel nyolcasokat írok le, majd fel-le pattogok rajta, egyre gyorsabb tempóban. Számat pajzán hangok hagyják el, miközben testünk ragacsossá válik a nedveinktől. Amint fáradni kezdek, fordít a helyzetünkön, így ő kerül felülre és ő diktálja a további tempót. Mindeközben lámaimmal újból átfogom a derekát, így még mélyebbre tud hatolni, amivel eléri azt a bizonyos pontot, mialatt a csiklómat ismét izgatni kezdi. Nem kell sok és a gyönyör kapujába érek, majd nem sokkal később Harry nevét sikítva élvezek el, miközben körmeim izmos karjába vájom. Ezzel elérem, hogy ő is velem egyidejűleg jusson a csúcsra, így örömnedvét belém ürítve megy el.
- Remélem ezek után, nem arasz itt hagyni – pihegi két levegővétel között. Időközben mellém gördül, de kezeivel szorosan magához húz, így már szinte rajta fekszem.
- Ilyen szex után, hülye lennék itt hagyni téged Harry – felelem, miközben csókot nyomok a szája sarkába, kezemmel pedig elkezdem cirógatni egy egyik tetoválását.

10 megjegyzés:

  1. Szia szeretném ha lenne még Niall-os rész Csilla névre
    Előre is köszi! : 3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, termèszetesen megírom a storydat azonban szeretném, ha az alábbi címre megírnád nekem, hogy mit is szeretnél: jasmin16alexia@gmail.com

      Törlés
    2. Rád bízom a történetet

      Törlés
  2. Szia én szeretnék egy Zayn os részt Lidia névre es előre köszönöm!;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, termèszetesen megírom a storydat azonban szeretném, ha az alábbi címre megírnád nekem, hogy mit is szeretnél: jasmin16alexia@gmail.com

      Törlés
  3. Szia én szeretnék egy Zayn os részt Lidia névre es előre köszönöm!;)

    VálaszTörlés
  4. Szia. Kaphatnék egy Harrys sztorit (ha lehet durva legyen) Kitty Hajnalosi névre előre is köszönöm!! Amúgy imádom a sztorikat!! Puszi: Kitty

    VálaszTörlés
  5. mikor lesz uj resz??? Amugy nagyon tetszik a sztori.

    VálaszTörlés
  6. Szia!! Imáádom a sztorikat nem régóta követlek, de már mindet elolvastam ez olyan mint a drog ha egyszer olvasod nem tudod abbahagyni.És ha kaphatok egy sztorit azt nagyon megköszönném.Az mind1 hogy míről szól csak durva legyen és mindenki szerepeljen benne T.Dorina névre.Élőre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  7. Szia. Én szeretnék egy Zayn-es sztorit. (Ha lehet durva legyen)
    Eszterke névvel.
    Előrr is köszi.

    VálaszTörlés