2014. július 31.

Barátok (18+) One Direction

Sziasztok! :)
Itt van a másik sztori,amivel jelentkeztem :)
Jó olvasást :* ♥
Gasorin.xx




Tudni illik rólam,hogy nem vagyok az a kimozdulós fajta lány. Inkább otthon ülök. Nincsenek barátaim.. Csak a One Direction. Hogy lettünk barátok? Liam-el nőttem fel. Ő mutatott be a srácoknak. Így összehaverkodtunk.
Soha nem volt pasim. Egy kapcsolatom sem.. Viszont volt két gyerekem,akik már 3 évesek. Ikrek,a nevük Amber és Ashton. Megerőszakoltak aznap éjjel,mikor megfogantak. Nem lett volna szívem elvetetni őket.. Szerencsére a srácok támogatnak mindenben.
***
A fiúk ma este átjönnek hozzám,iszogatni,úgyhogy a gyerekeket bátyámra bíztam. Csak ne ütköztem volna össze Will-el,aki a kurvájának használ.. megerőszakol,és ha csendben tűröm,pénzt is ad. Valamiből meg kell élni,és meg is fenyegetett.. Szóval ismét megtörtént. Annyiban vagyok hálás neki,hogy védekezik. Kilépve házából könnyekkel küzdve mentem haza. A srácok csak este jönnek.-gondoltam.-Addig kisírhatom magamat.
Ahogy említettem zokogásban törtem ki. Fájt mindenem. Az a mocsok most sem finomkodott. Véresre kefélt.
*5 óra elteltével*
Még mindig bőgtem. Megállás nélkül.. A srácok közben megérkeztek. Nem akartam ajtót nyitni,de tudják,hogy itthon vagyok. Először Liam toppant be a szobámba teljesen elképedve. A szobám közepén ülök,szipogva,kisírt szemekkel,és két doboz cigarettával.
-T/N...-kezdte,de nem találta a szavakat.
Én csak fejet rázva szívtam mélyet a káros tárgyból. Liam persze azonnal elvette tőlem,majd elnyomta.
-Héé!!-förmedtem rá. Ezt miért kellett?
-Mert nem kellene cigizned. Azért.-utalt az állapotomra.
-Hagyj békén.
-Nem,mert tudtommal az én gyerekem van benned!-nézett rám könnyes szemekkel.
-Ami véletlen volt egy átiszogatott estén.-nevettem fel kínosan.
-Tudom,de vállaltuk.
-Na mi ez a füst itt?-jöttek be a srácok.
-T/N cigizett..
-T/N!! NORMÁLIS VAGY? -rivallt rám Harry.
-Igen. Muszáj volt.
-És mi vett rá erre?-szellőztetett Niall.
-Semmi..
-Hónapok óta furcsa vagy! Pedig csak 3 hetes terhes vagy..-Louis.
-Addig nem megyünk el,ameddig el nem mondod.-Zayn.
-Jó ..
Sokszor kitértünk a témára,de belefáradtam.
-Akkor mesélj.-Liam.
-Az van..Hogy heti szinten erőszakol meg egy srác.. És ha nem adok hangot az aktus közben,pénzt ad.. És ma is megtörtént..
-Miért nem szóltál?-képedtek el,de a legidegesebb Liam volt. Meg is értem,hiszen tőle vagyok terhes.
-Megfenyegetett..
-T/N,most aludj,oké? Mi rendet teszünk,és kényeztetünk.
-Aranyosak vagytok.-mosolyogtam,majd szájon puszilva mindenkit,bebújtam az ágyba.
*Liam szemszöge*
-Szegény olyan..megtört. -rogytam a kanapéra. Szeretem,ezt jól tudja,de neki csak tetszek..
-Liam..Van egy ötletem.-tette Louis kezét a vállamra.-Meddig élhet szexuális életet?
-A 7. Hónapig.
-Mit szólnál,ha mind az öten kényeztetnénk picit?
-Nem tudom..
-Gondolj bele. Minden alkalma szörnyű  volt. Csak veled nem. Én csinálok neki majd vacsit. Harry tv-t néz vele,Niall-el csak elhülyül,Zayn fürdik vele,aztán este vele lehetsz. Hátha lesz valami.-mosolygott.
-De ez az első és az utolsó!-emeltem fel az ujjamat.
-Oké,most van fél hét,vagyis Harry 8-ra jön. Niall 9-re, Zayn 10-re,Liam pedig 11-re.
-Oké.-mondtuk,majd elmentünk ott hagyva Louist.
*T/N*
7 órakor ébredtem fel,utamat pedig a konyhába vezettem,ahol Louis éppen palacsintát csinált.
-Szia,hát te?-kérdeztem szememet dörzsölve.
-Mondtuk,hogy kényeztetni fogunk. Én vagyok az első.
-Köszike.-mosolyogtam rá.
-Megérdemled.-zárta el a gázt,és a tálra rakta az utolsó palacsintát.
Mosolyogva megölelt,s felültetett a pultra. Cukin a szemembe nézett,majd megcsókolt. Váratlanul ért,de viszonoztam csókját. Keze testemen kalandozott el. Ezt követően megvált pólómtól. Elégedett mosolyra húzta ajkait,mikor elé tárultak kebleim. Alvásnál leveszem melltartómat,szóval a póló megválásával csak egy franciabugyi takart el. Louis nem tétlenkedett. Alsóneműmön keresztül simogatott,ami tőlem erotikus sóhajokat váltott ki.
-De nedves valaki.-nyomott puszikat a számra.
-Viccelsz? Egy jó pasi kényeztet a konyhapulton,miután egy szál faszba csinálta nekem a palacsintát. Erre nehéz nem felizgulni.-csókoltam meg. Mikor megunta a játszadozást,levette rólam a bugyimat,s mellém rakta azt. Lehajolt,s leheletét megéreztem csiklómon. Már erre el tudtam volna menni. A végső döfés a nyelve volt,ami ki-be járkált bejáratomban. Hangosan felnyögtem az intenzív érzésre,Louis pedig nyelve helyett egy ujját temette el bennem. Nyögtem egy hatalmasat,majd társította még két ujját. Nyelve közben csiklómat ingerelte.
-Louis..ahhw.-ziháltam közel az orgazmushoz.
-Nem az ujjaimtól fogsz elélvezni.-kacsintott s kihúzta ujjait belőlem.
Felgörgette magára az óvszert,aztán lassan nyomult előre bennem. A délután történtek után fájt a bejáratom minden szeglete,és ezt Louis jól tudta.
-Nagyon szűk vagy..-nyögött,s kihúzódott belőlem. Elment edzőtáskájához,amiben általában a "bàrmikor szükség lehet rá" cuccai vannak. Kotorászott picit,de hamar meg is találta a keresett târgyat. A síkosítót. Bekente vele nőiességemet,és szerszámát,vagyis az óvszert. Újra belém nyomult,de így jobb volt. Érzékien lökött,miközben szemeit enyémbe fúrta. Életemben talán harmadjâra szeretkeztem a 100egynehány alkalom közül. Vigyázott rám és a bennem növekvő kis csöppségre is. Minden mozdulata a G-pontomat érintette,ahol feltette az i-re a pontot. Nevét nyögve hullottam atomjaimra karjaiban. Miután a gumiba ürítette magát,ki is dobta azt. Felkapkodtuk ruháinkat,és falatozni kezdtünk a Louis féle palacsintából. Istenire sikeredett!.
*8 óra*
Louis 10 perce ment el. Vajon ki jön majd és mi lesz? Ugyanilyen figyelmes és gyengéd lesz,mint Louis? Nagyobb szerszáma van? Vajon megengedi,hogy én is kielégítsem?
Ezek a kérdések cikáztak a fejemben,de hamar rá is jöttem ki ia az. Két hatalmas tenyér takarta el szemeimet.
-Harry!-nevettem fel.
-Honnan tudod?-mosolygott.
-Megismerem a kezedet. Sokadszorra játszod ezt el,Styles!-kacsintottam rá.
-Haha. Na akkor,filmezni fogunk.
-És mit nézünk?
-Barátság extrákkal.
-Az jó film.-bólogattam.
-Hozok popcorn-t. Addig izzítsd be.-ment a konyhába Harry.
-Oké.
Mialatt Hazza kiment popcorn-t készíteni,én bekapcsoltam a dvd-t,s a filmet is. Megállítottam az elején,aztán már csak Harryt vártam,aki két tál kukoricával és két üveg kólával toppant a nappaliba.
-Na akkor,kezdjük.-mosolygott rám.
A film jó volt,bár nem igazán arra figyeltem. A végénél egy kezet éreztem meg a combomon,ami egyre feljebb csúszik. Látva,hogy nem veszem el a kezét,felbátorodva húzta félre bugyimat. Azonnal csiklómat kezdte simogatni ujjával,belőlem pedig kiszaladt egy nyögés. Rám mosolyogva folytatta tevékenységét,majd megcsókolt. Ujját felnyomta,mire belenyögtem csókunkba. Ha ekkora ujjai vannak,akkor a szerszáma mekkora lehet?-kérdeztem magamtól.
Váratlanul kihúzta belőlem,elém térdelt. Eltávolította rólam a vékony textilt,de most nyelve munkálkodott rajtam. Hatalmasat nyögtem az intenzív érzésre,lábaim pedig a levegőbe emelkedtek. Harry értette a dolgát,hogyan nyúljon hozzàm. Már  a csúcs közelében voltam,de abbahagyta. Szomorkodva néztem rá,de egy csókkal megnyugtatott. Éreztem saját ízemet,ami izgató volt. Gondolkodás nélkül vettem le róla Ramones felsőjét. Tetkói kiemelték kidolgozott testét,és kockáit. Ajkamba harapva csodáltam az előttem álló szexistent. Topom hamar a padlón végezte. Csillogó szemekkel mért végig,s azonnal melleimnek esett. Óvatosan nyalogatta,masszírozta azokat,amivel az őrület be kergetett. Sóhajok törtek ki belőlem,némelyik átment nyögésekbe.
-Harry.. ne kínozz.-ziháltam.
-Mi a varázsszó?
-Kérlek hadd tudjalak magamban!
-Helyes.-kacsintott,majd megszabadul maradék ruhájától.- De nincs óvszerem és a piciben nem akarok kárt tenni.
-Nyugi,Louis itt hagyta azt a táskát. Biztos van benne. Ott van a konyhában.-mosolyogtam,Harry pedig hozta is a kottont. Rutinos mozdulatokkal görgette fel magának,majd lassan nyomult előre bennem. Kellően fel voltam már izgulva,szóval nem fájt. Csak élveztem,hogy hossza teljesen kitölt. Hatalmas volt neki. Azt hittem ott halok bele az intenzív tolásokba. Csípőmozgàsa nyögdécseléseket váltott ki belőlem. Lábamat vàllára tettem,hogy mélyebben érezhessem. Golyói izgatóan értek fenekemhez,amitől megfeszültem. Egy sikoly közepette élveztem el,utànam pedig Harry. Görcsöt kötött a gumira,aztán ki is dobta.
-Ez. Eszméletlen volt.-ziháltam a kanapén.
-Az hát.-mosolygott rám,majd felöltöztünk.
-Találó volt a film.
-Szerinted miért ezt választottam?-nevetett.
-Nem is tudom..-sóhajtottam.
*9 óra*
Harry azonnal elment,amint Niall megérkezett. A szőkeség mosolyogva közeledett felém,s mikor elém lépett megcsókolt .
-Remélem tetszik az ajándékunk.
-Tetszik hát!-nevettem.-Te mit terveztél?
-Internet-surf. -mosolygott rám.
-Benne vagyok.-vezettem az emeletre.
Niall összekötötte a tv-t a laptoppal,s elindított egy PORNÓFILMET.
-Niall! Te ezt akarod nézni??-nevettem fel.
-Te nézed,hogy ráizgulj.-ölelt át hátulról.
Vállat vonva szegeztem tekintetem a tv-re,amitől a levegőt gyorsabban kezdtem el venni. Niall ezt látva levette a pólómat. Ő egyébként már meztelenül ült mögöttem. Éreztem erekcióját fenekemnél,és nem volt valami kicsi. Alsóneműm igencsak nedves volt. A szőkeség melleimmel szórakozott. Masszírozta,gyúrta őket. Torkomat egyre gyakrabb nyögések hagyták el. Élveztem minden egyes tettét,amit kebleimmel művelt. Keze elkalandozott egészen a bugyimig,amit nemes egyszerűséggel tépett szét rahtam. Nem a kedvencem volt,szóval nem is tulajdonítottam neki túl nagy figyelmet. Hirtelen egyből egy ujját érezhettem magamban,amitől muszáj volt felnyögnöm,ahogyan csak a torkomon kifért. Niall felbátorodva vette ki ujjait,majd lassan magára eresztett. Fájt egy picit,ezért várt,míg megszokom hatalmas farkát. Végülis nem kellett valami sokat várni,ugyanis elkezdtem rajta mozogni. Csakhogy leállítottam.
-Niall..van rajtad gumi..
?
-Van,nyugi.-puszilt nyakhajlatomba.-Nem akarok kârt tenni a picúrba.
-Aranyos vagy.
Adott az arcomra egy puszit,s folytatta tovább,amit elkezdtünk. Csípője lassan mozgott le és fel,ezzel megadva azt,amire vágytam már jó rég óta. A törődést és a gyengédséget. Hangosan nyögtem,mâr hátának dőlve,teljesen kifulladva.
-Niall..mind..járt..ahhw..-nyögdécseltem.
Ekkor érintette meg G-pontomat,amitől széthullottam. Eluralkodott rajtam az orgazmus,Niall pedig egy morgással adott ennek hangot. Kihúzódott belőlem,a használt védekezőeszköz meg az ágyam melletti kukában végezte pályafutását. Kidobtam elszaggatott fehérneműmet,ezt követően felvettem helyette mást.
-T/N,nagyon jó vagy az ágyba!
-Az évek meg a rutin..-nevettem fel kínosan.
-Naa,ne mondj ilyet! Nem tehetsz róla!
-De hagytam magam.-szipogtam.- El kellett volna futnom..
-És bánod,hogy megszülettek a gyerekek?
-Természetesen nem,ők a legfontosabbak nekem. De Will...
-Az ki?
-Aki rendszeresen erőszakol meg..
-Gyere ide.-ölelt meg-Semni baj nem lesz,ígérem!
-Köszönöm..
*10 óra *
-Szia csajszi.-ölelt meg Zayn.
-Sziaa.-mosolyogtam.
-Menj fel,öltözz pucérra,aztán gyere a fürdőbe.-kacsintott.
-Oké.-ezzel puszit nyomva ajkaira,felsiettem.
Eltàvolítottam a pólót,,eg a rajtam lévő bugyit,amik a szennyesben végezték,hajamat pedig fejem tetejére fogtam kontyban. Minden szégyenérzet nélkül sétáltam át a mellettem lévő kicsempézett szobába,ahol Zayn álló szerszámát szúrtam ki. Csak utána tűnt fel a sok gyertya a kád körül.
-Zayn...ez ... csodálatos..-hebegtem.
-Te csodásabb vagy.-mosolygott,és beinvitált.
Óvatosan emelt fel,aztán belerakott a kád isteni illatokat árasztó vízbe. Azt hittem leül velem szembe,de helyette mögöttem kötött ki. Nyomott a kezére tusfürdőt,amit szétkent testemet. Hasamon óvatosan simított végig,akárcsak nőiességemen. Beleremegtem minden mozdulatába,néha pedig kicsúszott egy kósza nyögés.
-Zayn. -sóhajtoztam.
-Mondd csak.
-Ujjazz meg,kérlek..
-Örömmel. -nyomta fel lassan egy ujját.
-Ahh,ezaz!
-Engedd ki.
Nyögésemet hallva elkezdte mozgatni bennem ujját,amihez közben csatlakozott kettő társa. Óvatos,törődő és gyengéd volt,amiért hálás voltam neki. Hangom töltötte be a fürdő csendjét,ami Zayn-t felizgatta. Nem húzta az időt sokáig. Ujjait felváltotta makkja,de beljebb hatolni nem akart. Nyögéssel jeleztem felé,hogy siessen mert szét fogok durranni a vágytól. Mégsem mozdult. Elkeztdem ereszkedni rá,viszont fenekemen pihenő keze nem engedte ezt. Fokozatosan került belém nem mindennapi büszkesége. Hangosan nyögtem mozdulataira,amivel beindított. Várt picit,mikor teljesen bennem volt,bár nem tudom miért. Nem sokkal később elkezdett mozgatni,de csak érzékien . Partneremmel egyszerre nyögtünk fel s később átment kánonba. Hatalmas farka,belül teljesen kitöltött,ez pedig fokozta az izgalmi állapotunkat.
-Ahh Zayn..mindjárt..-préseltem ki a szavakat számon.
Zayn picit gyorsabb tempóra kapcsolt,amitől a csúcsra értem egy sikollyal karöltve. Ő csak kihúzta magát belőlem,örömnedve meg a vízben végezte. Hangos zihálásunk visszhangzott,a gyertyák pedig viaszban tocsogtak. Már amelyiket nem oltottuk el a kicsorduló vízzel.
-Köszönöm.-csókoltam meg.
-Megérdemelted.
*11 óra.*
Hányingerem volt,a szívem pedig torkomban dobogva jelezte izgatottságát. Zayn elment,ezek szerint leendő gyermekem apja bármelyik pillanatban itt lehet. Gyomorgörcs kerülgetett,és az ájulás szélén voltam. Szeretem.. De hogy nézek majd a szeméve azok után,hogy lefeküdtem a legjobb barátaival..? Gondolkodásomból két hasamra fonódott kéz zökkentett ki. Liam itt van.
-Mi a baj?-kérdezte csendben,hangjában törődéssel.
-Semmi csak hányingerem van.
-Akkor halasszuk el a mai programot. Inkább csak aludjunk.
-Ha már átjöttél akkor essünk túl rajta.-bunkó stílusom és hangnemem mindkettőnket meglepett.
-Komolyan ennyit jelent??
-Nem csak hisztis vagyok..-fogtam a terhességre.
-Tudom,baby. Tudom.
Nyakamra lehelt apró puszijaival biztosított arról,hogy jó kezekben vagyok. Halkan sóhajtoztam,majd a következő pillanatban éles fájdalom nyílalt a hasamba...

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jól írsz! Imádom ahogy fogalmazól! Huh nem tudok mit mondani! Egyszerûen imádlak :D
    Minél hamarabb folytatást!!

    VálaszTörlés
  2. szia :) nagyon jó rész lett és remélem, hogy nem fogja elveszíteni a babát.
    puszi♥

    VálaszTörlés