2014. április 6.

Valami új (Louis) +18

Ezt a sztorit Anna kérte. Remélem tetszik! Ne haragudj, hogy ennyit kellett rá várnod! :)
Meghitten üldögéltünk a kanapén a barátommal Louisal.  Végre újra itthon volt, oly hosszú turnéjuk után. El sem tudom hinni, hogy újra megcsókolhatom és megsimogathatom a bőrét. Egyszerűen csodálatos, hoyg itt van a közelemben. Viszont úgy érzem valami hiányzik. Louis mindig is gyengéden viselkedett velem, soha az egyszer nem emelte föl a hangját, hogy azt mondjam, erőszakos volt velem. Ezzel nem is lett volna semmi gond, engem viszont egyre inkább kezdtek vonzani egy kicsit erőszakosabb szex. Rengeteg olyan pornófilmet láttam, ahol egy kicsit eldurvult a helyzet és ilyenkor nem kicsit indultam be, ezeket a jeleneteket látva. Nem mertem elmondani Louisnak, mert nem akartam, hoyg úgy nézzen rám, mint egy hibbantra, de most is pont egy ilyen jelenet ment a tévében és én kezdtem egyre jobban benedvesedni. Egyre többet mocorogtam, ami Louisnak is feltűnt, mert elég sokszor villant rám a tekintete. Egy idő után nagyot sóhajtott és kikapcsolta a tévét. értetlenkedve néztem rá,mire felhúzott szemöldökkel néztem rá.
- Észrevettem mennyire zavar, az ilyen jelenet - vont vállat én pedig majdnem hangosan felnyögtem. Azt hiszem most jött el az ideje, hoyg bevalljam legtitkosabb vágyaimat, hoyg azt szeretném, ha Louis is egy kicsit kemény legyen velem az ágyban.
- Nem zavart - ráztam meg a fejemet, mire ismét rám nézett felhúzott szemöldökkel.
- Akkor miért ficánkoltál annyit? - hangja csupa kérdőjel volt. Vettem egy mély lélegzetet, lesütöttem a szememet és úgy válaszoltam az iménti kérdésére.
- Azért, mert nagyon felizgatott - suttogtam alig hallhatóan, de Louis megfeszült testéből rögtön tudtam, hoyg meghallotta - és azt képzeltem el, hogy te ugyanezt csinálod velem - amint elhangzottak az utolsó szavak is, Louis megfogta az államat és kényszerített, hoyg a szemeibe nézzek. Egy ideig tanulmányozott, majd rekedtes hangon megszólalt.
- Kis vadságra vágysz? - szégyenlősen bólintottam, mire Louis arcát egy önelégült mosoly árasztotta el - Akkor megkapod - ezzel durván ajkaimra tapadt, mielőtt bármit is kinyöghettem volna. Egy hirtelen mozdulattal leszakította rólam a felsőt, mire összeráncoltam a szemöldökömet, de ő csak vigyorogva nézett rám, miközben a melltartóm is hasonló sorsra jutott. Durván esett neki mellbimbóimnak. Az egyiket a fogával harapdálta, míg a másikat a kezével csipkedte. Kicsit fájt, de nem volt elviselhetetlen. Addig csinálta ezt, míg mind a két mellbimbóm kihegyesedett. Akkor vigyorogva felállt a kanapéról és rám kacsintott.
- Mindjárt jövök - egy aprót bólintottam, de ő ezt már nem láthatta, mivel már rég kint volt az előszobába és a kabát zsebébe kutatott. Mire végre megtalálta azt amit keresett, győzedelmes arckifejezéssel indult vissza felém. Leült mellém és a szemem elé dugta azt a kis tárgyat, ami eddig a kezeiben lapult. Kikerekedett szemekkel néztem a kezében lévő tárgyra. - Tudod mi ez? - kérdezte suttogva, mire rá emeltem a tekintetemet. Tudtam mi ez, de nem akartam neki elmondani, mert rögtön lebuktam volna, hogy miket nézek az ő távollétében - Ez egy mellbimbó csipesz. Még régebben vettem, de nem tudtam, hogyan hozakodhatnék neked elő vele. Gondoltam most kipróbálhatnánk - nézett rám kíváncsian. Egy pillanatig elgondolkoztam, majd beleegyezően bólintottam. Louis, elégedetten elmosolyodott és felrakta a csipeszeket. Mikor felcsíptette, egy picit fájt, de aztán hamar elmúlt és az elvezet vette át a helyét.
- Ha rosszalkodsz, meghúzom a láncot - suttogta Louis a fülembe, amitől kéjes borzongás futott végig a gerincemen. Louis elégedetten szemlélte a művét, majd felállt és másodpercek alatt megszabadult minden ruhadarabjától. Ismét durván nekiesett ajkaimnak, miközben kigombolta a farmerom gombját és lerángatta rólam. A falatnyi tangabugyimat pedig széttépte. Szétfeszítette combjaimat, majd elégedetten hümmögött, mikor meglátta milyen nedves vagyok. Egy elbűvölő mosolyt villantott felém. Rögtön ezután megéreztem a csiklómnál a nyelvét. gyengéden ráfújt, mire jóleső borzongás futott végig az egész testemen. Ezután Louis feldugta egyszerre három ujját, mire felsikoltottam fájdalmamban. Még néhány könnycsepp is kiszökött a szememből. nem gondoltam volna, hoyg ennyire fog fájni. Louis egy pillanatra abbahagyta minden tettét, majd durva mozdulatokkal elkezdte ki be húzogatni ujjait, miközben fogaival a csiklómat húzogatta. A gyönyör és a fájdalom küszöbén hánykolódtam. Mind a kettőt éreztem egyszerre, már ha ez lehetséges. Nem sokkal később egy eget rengető orgazmust éltem át. Mikor egy kicsit lecsillapodott a szenvedélyem, Louis a hátára löktem és lovaglóülésbe ráültem. Durván csókolóztunk, majd ajkaim lejjebb vándoroltak és beleharaptam az egyik mellbimbójába. Louis halkan felnyögött, majd kezét a mellem közötti láncra vezette és durván megrántotta. Felszisszentem a hirtelen jött fájdalomra, de Louis nem törődött vele. Vállamnál fogva lejjebb tolt, miközben még mindig fogta a láncot, így mellem egyre följebb emelkedett, míg én lefele tartottam. Egyre jobban sajgott a mellem, mire Louis lejjebb engedte a láncot, megfogta a tarkómnál a hajamat és a farka már bent is volt a számba. Egészen a torkomig lökte magát, mire öklendezni kezdtem. nem kaptam levegőt. Egy ideig ott tartotta  a fejemet, majd a hajamnál fogva feljebb rántotta, így már tudtam levegőt venni, de szinte rögtön lentebb is tolta. Így ment ez addig, míg Louis már az élvezettől nyögdécselt. Nem sokkal később a számba élvezett, amit automatikusan ki akartam köpni, de Louis befogta a számat.
- Nyeld le - utasított, mire megráztam a fejemet. Louis szemöldöke a magasba szökött, majd egy erőteljeset rántott a láncon és befogta az orromat. Ameddig tudtam kitartottam, de aztán szükségem volt levegőre ezért lenyeltem a ragacsos anyagot. Louis elégedetten elmosolyodott, majd elvette kezeit. Kapkodva szívtam magamba a levegőt. Louis nem hagyott nekem sok időt és már bennem is volt. Rögtön durván kezdett el lökni. Minden egyes lökésnél érintette a g pontomat, ennek hatására pedig elég hamar elmentem. Louis rögtön utána követett. Egy ideig csendben feküdtünk egymás ellett, majd Louis leszedte rólam a mellbimbó csipeszt és halkan megszólalt.
- Ne haragudj, hogy arra kényszerítettelek, hoyg nyeld le a spermámat. Nem akartam ilyen durva lenni - bűnbánóan nézett bele a szemembe, mire én szélesen elmosolyodtam.
- Nincsen semmi baj. Élveztem - adtam a szájára egy gyengéd csókot, mire Louis megnyugodva viszonozta - szeretlek - suttogtam az álom határán.
- Én is szeretlek T/N. - hallottam még Louis hangját, mielőtt teljesen elnyelt az álom - Az életemnél is jobban.

3 megjegyzés:

  1. Juj ez nagyon jooooi.... Kaphatok en is Harryvel egy ilyesmi történetet Csenge névre..
    Köszi .. :*

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jó lett..... Lehetne folytatása?? :)

    VálaszTörlés