2014. augusztus 1.

Barátság SzExtrákkal +18

Itt a második sztori! :)
Niall, Harry és Liam a kanapén terültek el, valami unalmas műsort néztek. egyikük sem figyelt, inkább saját gondolataikban merültek el. Niall csalódott volt. Nem éppen így képzelte el a szülinapját. Harry csak kikapcsolódni akart. Elfelejteni mi történt tegnap, felvidítani Niall-t. Liam pedig azt sem tudta, mit gondoljon. Máskor ő tartja egyben a csapatot, most viszont úgy látszik épp az ellenkezőjét tette. Próbáltak úgy tenni, mintha az előző éjszakát kitörölték volna a fejükből.
Liamnek régóta tetszik Niall és ez kölcsönös. Ír barátunk teljesen belehabarodott a barna szemű srácba. Csakhogy volt egy bökkenő. Harry már régóta álmodozott arról, hogy ha csak egy éjszakára is megszerzi Daddy Direction-t. Ő volt a hódító, nem félt semmitől. Bátorsága is akadt, szóval el tudta csábítani Liam-et.
- De hát olyan nehéz neki ellent mondani! Ahogy a szájával kényeztet az valami Isteni! - gondolta Liam. Ezért is haragudott magára.
Louis és Zayn lépett be nevetgélve. Ők szerencsések voltak, egyből megtalálták a közös hangot. Már az X-faktor óta együtt vannak. Senkit sem zavar, az egész világ tudja, hogy a One Direction összes tagja meleg. És mindenki így szereti őket.
- Mi ez a csönd emberek?- dobta le magát Lou. Zayn már nem fért oda, ezért barátja ölébe lt. Tudtak a tegnap estéről, hiszen barátok voltak. Mindent megosztottak egymással.
- Nem értem mit pufogtok a tegnap miatt. - kezdte Zayn. - Niall gyáva, Harry nem, így ő volt aki megszerezte a pasit.
Ahelyett, hogy külön csinálnátok és durciztok, csinálhatnátok közösen. - nevet fel. Zayn imádta az extrém helyzeteket. Szerette több emberrel csinálni, érdekes helyeken, és jól járt Louis-val, mert ő is szeretett új dolgokat kipróbálni. nem is tudta miért nem gondolt még erre. Ötösben a srácokkal maga lenne a menny.
- Igaza van. - helyeselt Louis. - Képzeljetek el egy hármast.
- Hármast? - háborodott fel Zayn. - Minket meg kihagynának a jóból.
Sokáig csöndben maradtak, nem akartak erről beszélni. CSak Lou és Zaynie susmogott egymással.
- Megcsináljuk? Jöhet egy gruppen? - suttogta Louis Zayn fülébe. Olyan halk volt, hogy a pakisztáni is alig hallotta.
- Még szép. - nevetett a szépfiú, azzal hátrafordult és erősen megcsókolta Boo Beart. Louis megfordította, így már megmerevedett férfiasságuk össze tudták dörzsölni.
Miközben ők csókolóztak a többi fiú nem csinált semmit. Nem mertek megmoccanni sem, pedig mindannyiukat beindította a dolog.
De Zayn tett ez ellen. Kipattant Louis öléből és bepréselte magát Niall és Liam közé.
Liam volt az első. Rámarkolt a farkára, mire az hatalmasat nyögött. Nem ellenkezett, sőt elkezdett Zayn kezéhez dörgölőzni. Louis sem tétlenkedett. Harry-hez lépett és erőszakosan megcsókolta. Hazza egyből visszacsókolt, már alig várt erre a pillanatra.
- Én ezt nem bírom tovább. - mondta Niall. Kicipzározta a gatyáját és egyből verni kezdte hatalmas péniszét.
Zayn a látványra abbahagyta Liam nyakának csókolgatását és az ír manó elé térdelt. Szó nélkül bekapta egész hosszát, és gyorsan szopni kezdte. Liam bátorságot gyűjtve Niall mellé ült, majd lekapta saját, és Niall pólóját. Apró csókokat hagyott a fiú felsőtestén. Niall a hajába túrt és úgy húzta fel Li-t egy csókra. Egymás szájába nyögtek.
Harry Louis gatyáját húzta le, nemlepődött meg, amikor nem látott rajta boxert. Egyikük sem hord.
- Told ide a kerek segged. - duruzsolta. Lou egy kisebb nyögéssel teljesítette a parancsot, már lent voltak a földön. Hazza feldugta két ujját, hogy enyhítse a fájdalmakat, de rájött teljesen felesleges, ezért hatalmas erővel hatolt be Louis-ba. A fiú ordította Harry nevét, miközben a másik folyamatosan nyögött. Golyóik néha egymásnak csapódtak, ami még nagyobb élvezetet adott.
- Louis, én mindjárt elmegyek. - figyelmeztette göndörke Lou-t. Egyre erősebben tolta magát Louis-ba.
- Ó igen Harry. - nyögött kéjesen Boo. - Élvezz belém. - Ahogy kimondta mindketten elmentek egymás nevét kiabálva. Megcsókolták egymást, aztán csatlakoztak a többi fiúhoz. Niall duplán kapta a kényeztetést. egyszer Zayn, egyszer Liam kapta be hosszát. Harry Zayn-hez ment, és kezdte szopni. Azonnal elkezdett mély torkozni, nem teketóriázott. Louis pedig liam-hez ment. Kézzel kezdte kényeztetni, meg akarta kínozni.
_ Ez az Liam! - Niall szó szerint sikított egyet, mikor Liam szájába élvezett.
Li felhúzta magához Louis-t és a nyakát csókolgatta. Lassan haladt lentebb, de Lou még így sem hagyta abba a kényeztetését. Zayn Harry ölébe ült, úgy nyomta hozzá a farkát. Ott csókolták egymást, ahol tudták. Niall is csatlakozott. Zayn fenekéhez guggolt és ujjai helyett nyelvét dugta fel. Liam és Louis 69-be helyezkedett, és úgy kényeztették egymást, néha száájal, néha kézzel. Szinte egyszerre élveztek el ők is és a Niall-Zayn-Harry csapat is.
- Még egy menet? - röhögött Niall.
- Csak egy? - szólalt meg Liam is, majd pimaszul Niall-re kacsintott és felémászott.

5 megjegyzés:

  1. Ur isten csajszi!!! Ennek legyen 2.-resze is!! :))) nekem nagyon tetszett!!! Te egy istennovagy! Nem csak a hetero sex-hez de meg ehhez is ertesz!!! :))

    VálaszTörlés
  2. Ez iszonyat jó lett.Legyen 2. Része is vagy ilyesmi részek legyenek majd...olyn waaaa rohadt jó

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm, dolgozom a folytatáson.... ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem gondolod, hogy rajongó létedre gáz, hogy melegnek titulálod a One Direction-t?:D és akkor a legtöbb 1D fan csodálkozik meg háborog, hogy buzizzák őket... de komolyan... barátnőmmel most olvastuk el ezt a sztorit, és majdnem ide hánytunk... megértjük, hogy ez az oldal erről szól, hogy ilyeneket írsz/írtok, de ez nagyon beteg és gyerekes... soha nem fogják ezt elolvasni a srácok, de gondolj bele, mi lenne, ha megtörténne..... ez egyéni vélemény, nem kell megsértődni rajta, de muszáj volt ide írnom. egyébként a legtöbb sztori nagyon jó :)

      Törlés
    2. Kedves Stefánia Somló!
      Én szeretem az ilyen történeteket írni és olvasni is egyaránt. Ezt mind nem azért írtam,mert melegnek hiszem a fiúkat,egyáltalán nem,pusztán csak szórakozásból. Egy kicsit egyetértek veled, nem esne a fiúknak jól,ha elolvasnák,de erre az esély igen kicsi. Ezentúl a történeteim figyelmeztetni fogom az olvasókat,ha két fiú szerepel benne vagy éppen több,szóval azokat kihagyhatod és mehetsz tovább a sima fiú-lány stílusra ;) Örülök,hogy a többi történet tetszik,remélem attól még,a többi történetünket olvasni fogod :)
      Gin.xx

      Törlés